Blogg

Världen och Du 6.0

ur ett Numerologiskt perspektiv 

Jag hoppas att ni alla mår bra och ser fram emot ett nytt år. År 5 har varit ett utmanande och samtidigt mycket utvecklande år. Påfrestande och förvirrande många gånger. Helt i linje med 5an. 

Nu möter vi 2022 6an. Hur blir det då? Kanske som en väninna skrev till mig ”det kanske inte blir bättre, men det är i alla fall en ny början”. Jag tycker det är en förnuftig och kraftfull utgångspunkt inför 2022, som är ett Numerologiskt 6år och som ger oss mod att möta de utmaningar som väntar under 2022.

Som många av er vet har jag sedan 2012 delat med mig av Numerologiska betraktelser. Jag började med att skriva nyhetsbrev för att sedan göra youtubefilmer.. 

Alla filmer ligger på Youtube under Ingrid Berndtson. En kortare läsning av ditt Numerologiska Personliga År finns också där. 

Under andra halvåret detta år har jag känt att jag behöver dra mig tillbaka för att lära mig mer om Numerologi.  Aörsöka förstå den tid vi lever i, det som händer och varför och även lämna utrymme för  min egen personliga och andliga utveckling. 

Jag vet inte om jag är så mycket klokare nu, men jag har bestämt mig för att fortsätta att skriva om Numerologi utifrån min egen förståelse av talen i relation till psykologiska, andliga och faktiska händelser och trender i tiden.

 Jag har en mycket bestämd känsla av att Numerologin behöver förmedlas utifrån de Universella lagarna, mot gamla urkunder, kunskap och visdom in mot våra psyken och andliga utveckling och utåt i samhället och världen i stort.

Min intention och mitt hopp är att de Numerologiska betraktelserna ska inspirera till insikter, utveckling och ge styrka och hopp. Jag hoppas också att de ska vara en inspirationskälla till frågor och svar, svar och frågor, en ständigt utvecklande källa till genuina individuella insikter och kunskap. 

På min blivande hemsida kommer det att finnas en blogg där jag också lägger upp de Numerologiska betraktelserna. 

Jag hoppas att ni kommer att ha både nytta och nöje av de Numerologiska betraktelserna och jag uppskattar mycket era kommentarer, åsikter och insikter.

Ett Mycket Gott, Spännande och Utvecklande år 6! I morgon kommer första betraktelsen, då presenterar jag 6an! 

Ingrid

KunskapsNyckeln

Våra senaste inlägg

Världen och Du 6.6

“/” blogg Ett Numerologiskt perspektiv Hej Numerologivänner! April är en 1månad i ett

Dela inlägget
Facebook
Twitter
LinkedIn

Denna sidan använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta på hemsidan ger du ditt medgivande till användandet av cookies. Läs mer här.